Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zapojte se jako dobrovolník Amelie a pomáhejte tam, kde je třeba!

amelieAmelie již tradičně připravuje jarní školení dobrovolníků, kteří se zapojí v akreditovaném dobrovolnickém programu v nemocnicích, Centrech Amelie a spolku Amelie. Chcete se zapojit? Zajímá vás něco, co je smysluplné? Chcete poznat další dobrovolníkyPřihlaste se koordinátorkám dobrovolníků a domluvte se na možnostech své spolupráce. Školení se koná 25.-26.4. v Olomouci. Jeho obsahem je seznámení s dobrovolnictvím obecně a ve zdravotnických zařízeních specificky, psychosociální problematika onkologicky nemocných z pohledu lékaře, sociálního pracovníka a psychoterapeuta a také praktická návštěva v nemocnici. 

Školení je zdarma pro zájemce o dobrovolnickou činnost v programech Amelie, kteří se k tomu zaváží podpisem. Pro zájemce z jiných organizací či pro zájemce jen o školení nabízíme toto školení za poplatek 2000,- Kč na osobu. Zájemci se mohou průběžně hlásit a domluvit si informační schůzku s koordinátorkami dobrovolníků prostřednictvím mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  nebo rovnou zaslat přihlášku